• Print

Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne

,,,,

ISBN: 9788741261652 (Bog)
ISBN: 9788741261669 (i-bog)
ISBN: 9788741270616 (Bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 4
Sider: 408
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

 

ERHVERVSØKONOMI TIL AKADEMIUDDANNELSERNE er specielt udarbejdet til undervisning på Markedsføringsøkonomuddannelsen og er tilpasset den nye studieordning. Den kan også anvendes på fagmodulet Erhvervsøkonomi på Akademiuddannelserne (AU) og på andre uddannelser og kurser, hvor der indgår erhvervsøkonomi/virksomhedsøkonomi på et videregående niveau.

Denne 4. udgave af lærebogssystemet er grundlæggende revideret og opdateret, således at eksemplerne inden for de forskellige emner er tidssvarende og aktuelle.

Bogen giver brugeren et fagligt og metodisk grundlag for at kunne forstå, analysere og løse praksisnære problemstillinger inden for virksomhedsanalyse, økonomi- og ressourcestyring, budgettering, investering og finansiering.

Bogen indeholder også en nyttig dansk-engelsk ordliste over regnskabsudtryk.

Til lærebogen hører også ERHVERVSØKONOMI TIL AKADEMIUDDANNELSERNE – OPGAVESAMLING, som er forsynet med en brugervenlig angivelse af sværhedsgrad.

Til bogen hører en hjemmeside, hvor du bl.a. kan finde bogens figurer til download, opgaver og vejledende løsninger.

Hjemmeside

Til bogen er der tilknyttet en hjemmeside med opgaver, vejledende løsninger og andet. Gå til hjemmesiden ved at klikke her

Bagsidetekst
ERHVERVSØKONOMI TIL AKADEMIUDDANNELSERNE er specielt udarbejdet til undervisning på markedsføringsøkonomuddannelsen, men kan også anvendes på andre uddannelser og kurser, hvor der indgår erhvervsøkonomi/ virksomhedsøkonomi på et videregående niveau. Denne 4. udgave af lærebogssystemet er grundlæggende revideret og opdateret, således at eksemplerne inden for de forskellige emner er tidssvarende og aktuelle. Bogen giver brugeren et fagligt og metodisk grundlag for at kunne forstå, analysere og løse praksisnære problemstillinger, tilknyttet anvendelig teori inden for: • Virksomhedsanalyse • Økonomi- og ressourcestyring • Budgettering • Investering • Finansiering Bogen indeholder også en nyttig dansk-engelsk ordliste over regnskabsudtryk. Til lærebogen hører ERHVERVSØKONOMI TIL AKADEMIUDDANNELSERNE – OPGAVESAMLING. På bogens hjemmeside på hansreitzel.dk findes relevante links og der er mulighed for at downloade supplerende materialer, herunder opgaver og udvalgte løsningsforslag i Excel-regneark.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.