• Print

Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne - opgavesamling

,,,,

ISBN: 9788741263014 (Bog)
ISBN: 9788741264295 (Bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 4
Sider: 142
Bestil vurderingseksemplar

ERHVERVSØKONOMI TIL AKADEMIUDDANNELSERNE – OPGAVESAMLING er specielt udarbejdet til undervisning i fagmodulet Erhvervsøkonomi på Akademiuddannelserne (AU), men kan også anvendes på andre uddannelser og kurser, hvor der indgår erhvervsøkonomi/virksomhedsøkonomi på et videregående niveau.

Denne opgavesamling er tilpasset 4. udgave af lærebogssystemet med aktuelle opgaver, der matcher lærebogens nye stofområder, og er bl.a. udbygget med en række aktuelle eksamensopgaver fra de seneste år. Herudover er opgavesamlingen forsynet med en brugervenlig angivelse af opgavernes sværhedsgrad.

På HANSREITZEL.DK er der mulighed for at downloade supplerende materiale, herunder opgaver og udvalgte løsningsforslag i Excel-regneark.

Til bogen hører en hjemmeside, hvor du bl.a. kan finde bogens figurer til download, opgaver og vejledende løsninger.

 

Hjemmeside

Til bogen er der tilknyttet en hjemmeside med opgaver, vejledende løsninger og andet. Gå til hjemmesiden ved at klikke her

Bagsidetekst
ERHVERVSØKONOMI TIL AKADEMIUDDANNELSERNE – OPGAVESAMLING er specielt udarbejdet til undervisning i fagmodulet Erhvervsøkonomi på Akademiuddannelserne (AU), men kan også anvendes på andre uddannelser og kurser, hvor der indgår erhvervsøkonomi/virksomhedsøkonomi på et videregående niveau. Denne opgavesamling er tilpasset 4. udgaven af lærebogssystemet med aktuelle opgaver, der matcher lærebogens nye stofområder, og er bl.a. udbygget med en række aktuelle eksamensopgaver fra de seneste år. Herudover er opgavesamlingen forsynet med en brugervenlig angivelse af opgavernes sværhedsgrad. På hansreitzel.dk er der mulighed for at downloade supplerende materiale, herunder opgaver og udvalgte løsningsforslag i Excel-regneark.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.