• Print

Erhvervsøkonomi til Akademiuddannelserne (i-bog)

,,,,

ISBN: 9788741261669 (i-bog)
ISBN: 9788741261652 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 408
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra aktiveringsdatoen.

ERHVERVSØKONOMI TIL AKADEMIUDDANNELSERNE er specielt udarbejdet til undervisning på Markedsføringsøkonomuddannelsen og fagmodulet Erhvervsøkonomi på Akademiuddannelserne (AU), men kan også anvendes på andre uddannelser og kurser, hvor der indgår erhvervsøkonomi/virksomhedsøkonomi på et videregående niveau.

Denne 3. udgave af lærebogssystemet er grundlæggende revideret og opdateret, således at eksemplerne inden for de forskellige emner er tidssvarende og aktuelle.

Bogen giver brugeren et fagligt og metodisk grundlag for at kunne forstå, analysere og løse praksisnære problemstillinger inden for virksomhedsanalyse, økonomi- og ressourcestyring, budgettering, investering og finansiering.

Til lærebogen hører også ERHVERVSØKONOMI TIL AKADEMIUDDANNELSERNE – OPGAVESAMLING, som i denne 3. udgave er forsynet med en brugervenlig angivelse af sværhedsgrad.

Hjemmeside

Til bogen er der tilknyttet en hjemmeside med opgaver, vejledende løsninger og andet. Gå til hjemmesiden ved at klikke her

Kan også købes i papirformat

Bagsidetekst
ERHVERVSØKONOMI TIL AKADEMIUDDANNELSERNE er specielt udarbejdet til undervisning på Markedsføringsøkonomuddannelsen og fagmodulet Erhvervsøkonomi på Akademiuddannelserne (AU), men kan også anvendes på andre uddannelser og kurser, hvor der indgår erhvervsøkonomi/virksomhedsøkonomi på et videregående niveau. Denne 3. udgave af lærebogssystemet er grundlæggende revideret og opdateret, således at eksemplerne inden for de forskellige emner er tidssvarende og aktuelle. Bogen giver brugeren et fagligt og metodisk grundlag for at kunne forstå, analysere og løse praksisnære problemstillinger, tilknyttet anvendelig teori inden for: • Virksomhedsanalyse • Økonomi- og ressourcestyring • Budgettering • Investering • Finansiering På bogens hjemmeside på hansreitzel.dk findes relevante links og der er mulighed for at downloade supplerende materialer, herunder opgaver og udvalgte løsningsforslag i Excel-regneark. Til lærebogen hører også ERHVERVSØKONOMI TIL AKADEMIUDDANNELSERNE – OPGAVESAMLING, som i denne 3. udgave er forsynet med en brugervenlig angivelse af sværhedsgrad.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.