• Print

Eksternt regnskab - opgavesamling

Lars Wøldike Petersen
Redaktører:
Forfattere:

ISBN: 9788741258010 (Bog)
Udgivelsesår: 2013
Udgave: 1
Sider: 110
Bestil vurderingseksemplar Kig i bogen

Opgavesamlingen vil via afgrænsede opgaver lade opgaveløseren danne overblik over typisk forekommende afgrænsede regnskabsmæssige problemstillinger i relation til årsrapportens hovedområder samt forstå sammenhængen mellem årsregnskabslovens paragraffer og den praktiske indarbejdelse i virksomhedens bogholderi og årsrapport.

I denne opgavesamling er vægten lagt på balancen i overensstemmelse med årsregnskabsloven.

Ekstramateriale

På opgavesamlingens hjemmeside kan downloades skabeloner til brug for arbejdet med opgaverne. I bogens underviserforum kan downloades løsningsforslag til opgaverne.

Bogen henvender sig til

undervisningen på lange og korte videregående uddannelser, fx Financial Controller, HD og akademiuddannelserne.

Bagsidetekst
EKSTERNT REGNSKAB – OPGAVESAMLING er rettet mod undervisningen på lange og korte videregående uddannelser, f.eks. HA, Financial Controller, HD og akademiuddannelserne. Vægten i opgaverne er lagt på balancen i overensstemmelse med årsregnskabslovens balanceorienterede sigte. Bogen vil via afgræn¬sede opgaver lade opgaveløseren danne overblik over typisk forekom¬mende praksisnære regnskabsmæssige problemstillinger i relation til årsrapportens hovedområder samt forstå sammenhængen mellem års¬regnskabslovens paragraffer og den praktiske indarbejdelse i virksom¬hedens bogholderi og årsrapport. På bogens hjemmeside på hansreitzel.dk kan downloades skabeloner til brug for arbejdet med opgaverne. I bogens underviserforum kan downloades løsningsforslag til opgaverne.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.