• Print

Driftsøkonomi (i-bog)

,,,,

ISBN: 9788741260945 (i-bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 3
Sider: 304
Bestil vurderingseksemplar

Driftsøkonomi er skræddersyet til de videregående uddannelser. Den giver en grundlæggende og tidssvarende fremstilling af den klassiske driftsøkonomi.

I denne 3. udgave er der foretaget en revidering af alle kapitler og tilføjet et kapitel om priskalkulation med hovedvægt på Activity Based Costing.

Bogen lægger vægt på sammenhæng mellem den teoretiske gennemgang og praktisk anvendelse og forståelse af emnerne:

 • Introduktion til virksomhedens økonomiske styringsopgaver
 • Lineær programmering
 • Produktionsteori
 • Virksomhedens omkostningsforhold
 • Virksomhedens markedssituation
 • Prisoptimering
 • Priskalkulation og Activity Based Costing som kalkulations- og opfølgningsredskab.

Driftsøkonomi indeholder en opgavesamling, der giver den studerende mulighed for at arbejde med bogens emner. På bogens hjemmeside er det muligt at downloade udvalgte opgaver med tilhørende vejledende løsninger og PowerPoint af bogens figurer.

Målgruppen er primært de økonomiske uddannelser på erhvervsakademierne. Men bogen kan også finde anvendelse på andre videregående uddannelser, hvor emnerne driftsøkonomi og økonomisk kalkulation indgår i læringsmålene.

 

Hvad er en i-bog?

Dette er en i-bog – en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion.
I-bogen kan læses på pc og tablets overalt hvor der er internet. Materialet tilgås ved hjælp af en e-nøgle (kode), som giver adgang til materialet i 36 måneder fra købsdato.

Kan også købes i papirformat

Bagsidetekst
DRIFTSØKONOMI giver en grundlæggende og tidssvarende fremstilling af den klassiske driftsøkonomi. Målgruppen er primært de økonomiske uddannelser på erhvervsakademierne. Men bogen kan også finde anvendelse på andre videregående uddannelser, hvor emnerne driftsøkonomi og økonomisk kalkulation indgår i læringsmålene. Driftsøkonomi omfatter emnerne: ??Introduktion til virksomhedens økonomiske styringsopgaver ??Lineær programmering ??Produktionsteori ??Virksomhedens omkostningsforhold ??Virksomhedens markedssituation ??Prisoptimering ??Priskalkulation og Activity Based Costing som kalkulationsog opfølgningsredskab. Bogen lægger vægt på de grundlæggende modeller og metoder, herunder marginalbetragtninger. Der arbejdes med en sammenhæng mellem det teoretiske grundlag og en praktisk tilgang til emnerne. Bag alle eksempler ligger Excel-regneark, som findes på bogens hjemmeside. DRIFTSØKONOMI indeholder en opgavesamling, der giver den studerende mulighed for at arbejde med bogens emner. På bogens hjemmeside findes løsningsskabeloner og vejledende løsninger til et udvalg af opgaverne. I denne 3. udgave er der foretaget en revidering af alle kapitler og tilføjet et kapitel om priskalkulation med hovedvægt på Activity Based Costing.
  Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

  Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.