• Print

Applied Statistics

ISBN: 9788741268903 (Bog)
ISBN: 9788741273990 (i-bog)
ISBN: 9788741264554 (Bog)
Udgivelsesår: 2018
Udgave: 1
Sider: 272


Kan købes fra: 04-06-2018

Bestil vurderingseksemplar

Anvendt statistik for de finansielle uddannelser er en ny, praksisorienteret lærebog med eksempler på brugen af statistik og statistiske begreber inden for den finansielle sektor.

Formålet med bogen er at give læseren et godt kendskab til de metoder, hvormed et datamateriale kan bearbejdes, således at der kan udledes statistisk begrundede konklusioner. Bogen har derfor fokus rettet mod de modeller og værktøjer, hvormed forskellige statistiske tests kan udføres. Hovedvægten er lagt på anvendelsen og fortolkningen af hypotesetests og andre teknikker. Lærebogen er rettet mod statistikundervisningen på finansøkonom, finansbachelor, financial controller, akademiuddannelsen i finansiel rådgivning og HD, men også de økonomiske og samfundsvidenskabelige uddannelser, hvor faget statistik indgår.
Bagsidetekst
Anvendt statistik for de finansielle uddannelser er en ny, praksisorienteret lærebog med eksempler på brugen af statistik og statistiske begreber inden for den finansielle sektor. Bogen er opbygget anderledes end traditionelle statistikbøger, da udgangspunktet er, at beregninger foretages på en computer, typisk i regnearket Excel, evt. kombineret med forskellige tilføjelsesprogrammer. Formålet med bogen er at give læseren et godt kendskab til de metoder, hvormed et datamateriale kan bearbejdes, således at der kan udledes statistisk begrundede konklusioner. Bogen har derfor fokus rettet mod de modeller og værktøjer, hvormed forskellige statistiske tests kan udføres. Hovedvægten er lagt på anvendelsen og fortolkningen af hypotesetests og andre teknikker. Anvendt statistik for de finansielle uddannelser kan med fordel anvendes i statistikundervisningen på de finansielle uddannelser, herunder finansøkonom, finansbachelor, financial controller, akademiuddannelsen i finansiel rådgivning og HD, men også de økonomiske og samfundsvidenskabelige uddannelser, hvor faget statistik indgår.
    Vi bruger cookies på www.hansreitzel.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.